Υλικά:
1 αυγό
35 γραμμάρια αλεσμένα αμύγδαλα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
30 ml νερό
Μια πρέζα αλάτι (προαιρετικά)
2 φέτες τυρί havarti
1 φέτα τυρί τσένταρ
1 μικρή ποσότητα τριμμένου τυριού (μοτσαρέλα ή emmental)
1 πρέζα λάδι
Προετοιμασία:
Βάλτε όλα τα υλικά, εκτός από τα τυριά, σε ένα δοχείο ή τάπερ (τετράγωνο αν είναι δυνατόν) που είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων.
Ανακατέψτε καλά.
Μαγειρέψτε 2 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων στη μέγιστη ισχύ.
Αφήστε τα να κρυώσουν και κόψτε τα στη μέση κατά μήκος.
Βάλτε το grill στη φωτιά και προσθέστε μια πρέζα λάδι.
Τοποθετήστε το ένα από τα δύο μέρη του ψωμιού.
Γεμίστε με τα τυριά.
Φρυγανίστε το για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά, ώστε να είναι τραγανό εξωτερικά και με το τυρί λιωμένο εσωτερικά.