ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Φίλτρα

 

 

 

Η Braun είναι μια κορυφαία γερμανική μάρκα ηλεκτρικών συσκευών. Κάποιοι συνδέουν την Braun με το design, με βάση τον πρωτοποριακό βιομηχανικό σχεδιασμό υπό την καθοδήγηση του Dieter Rams και των διαδόχων του. Άλλοι σκέφτονται τη γερμανική μηχανική και την καινοτομία. Πολλοί σκέφτονται απλώς την άφθαρτη φύση των συσκευών Braun, που φημίζονται για την αξιοπιστία, τη μακροζωία και τη βιωσιμότητά τους.

Όλα αυτά είναι αληθινά και σημαντικά στοιχεία της μάρκας Braun, αλλά η Braun είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Η Braun θέλει να πάει «πέρα από το σχεδιασμό». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο σχεδιασμός δεν είναι πλέον σημαντικός  - σήμερα είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Το «πέρα από το design» για την Braun σημαίνει ότι διαμορφώνει το design στο πλαίσιο της εμπειρίας του καταναλωτή.

Στόχος της Braun είναι να σχεδιάζει τα προϊόντα της με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, να ζωντανεύει τις εμπειρίες των καταναλωτών σε αυτό που αποκαλεί "Braun moment". Αυτή η ιδέα συνοψίζεται στη γραμμή του εμπορικού της σήματος "Designed to make a difference" (Σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά).

Η ιστορία επιτυχίας της Braun μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: καινοτομία που αλλάζει τη ζωή, ανθεκτική γερμανική τεχνολογία και πρωτοποριακός σχεδιασμός - από μια μικρή εταιρεία μηχανικών που εξελίχθηκε σε μια διεθνή μάρκα υψηλής ποιότητας.

Η Braun δείχνει το δρόμο προς το μέλλον - με προϊόντα σχεδιασμένα να βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών, πιστή στο σύνθημα: «Σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ