ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Φίλτρα

 

 

Η LAICA ιδρύθηκε το 1974 από τον Leonida Moretto και τη σύζυγό του Teresa, οι οποίοι ξεκίνησαν την επιχείρησή τους με την παραγωγή μιας μικρής σειράς ζυγαριών κουζίνας στη γενέτειρά τους, τη Vicenza.

Το πάθος και η φροντίδα τους για το προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής του είχαν ως αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας και σύντομα η γκάμα των προϊόντων επεκτάθηκε με προσωπικές ζυγαριές. Το 1992, η διοίκηση της εταιρείας πέρασε στην επόμενη γενιά της οικογένειας και σημερινούς διευθυντές, τον Maurizio και την Anna Maria, οι οποίοι επέκτειναν και διαφοροποίησαν σημαντικά τη γκάμα των προϊόντων, αφιερώνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ιατρικές συσκευές για οικιακή χρήση. Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία απέκτησε διεθνές προφίλ, εστιάζοντας στην έρευνα και την καινοτομία των προϊόντων. Χάρη στην εμπειρία στον τομέα των οικιακών ιατρικών συσκευών, η νέα γενιά της LAICA εισήγαγε στην αγορά ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού που αναπτύχθηκε με επιστημονική προσέγγιση. Ένα απλό, ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού της βρύσης.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η LAICA ξεκίνησε μια διαδικασία ανάπτυξης και εδραίωσης που οδήγησε στο άνοιγμα υποκαταστημάτων στην Ευρώπη και την Ασία και στη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου πωλήσεων. Σήμερα, τα προϊόντα της LAICA πωλούνται και στις πέντε ηπείρους.

Εκτός από το σχεδιασμό τεχνολογικά προηγμένων και αξιόπιστων προϊόντων, η LAICA συμμετείχε ανέκαθεν σε εργασίες που αποτιμούν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ποιότητα ζωής.